Razowe świdry z panierowanymi warzywami

mariola85
Razowe świdry z panierowanymi warzywami

0

0 / 0

Panierowana cukinia i pieczarki z razowym makaronem, podane z sosem winegret.

7

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 szcz. sól, pieprz

8 łyżeczka sos winegret

1 szt. cukinia młoda

2 szt. jaja kurze całe

30 dek. makaron lubella pełne ziarno świdry

30 dek. pieczarki

0.50 szkl. bułka tarta

Przygotowanie


1

Cukinię i kapelusze pieczarek myjemy, suszymy i obtaczamy w jajku z solą i pieprzem, obsypujemy bułką tartą i smażymy na rozgrzanym oleju.

2

Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.

3

Podajemy z sosem winegret.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły