0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
2 Łyżeczki
2 Łyżeczki
masło extra
2 Łyżeczki
oliwa z oliwek
2 Łyżeczki
parmezan
2 Sztuki
marchew
2 Sztuki
seler
30 Dekagramów
ingridient
makaron spaghetti Lubella Pełne Ziarno
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Dodajemy do wody łyżkę oliwy czosnkowej.
  2. Podsmażamy na maśle do miękkości.
  3. Jak warzywa będą miękkie, dodajemy koncentrat pomidorowy oraz przyprawy.
  4. Marchewkę i seler kroimy w plasterki.
  5. Gotujemy makaron al dente.
  6. Sos marchewkowy podajemy z ugotowanym makaronem i parmezanem.

Opis

Zdrowe, proste i szybkie w przygotowaniu spaghetti razowe.

Podobne przepisy

Pełnoziarniste spaghetti Neapolitana

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pełnoziarniste spaghetti Neapolitana

Spaghetti primavera

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti primavera

Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Mini pizza na spodzie brokułowym

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Mini pizza na spodzie brokułowym

Fantazja szparagowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Lasagne pomarańczowe

Przepis
Trudny Do 1 godz
Lasagne pomarańczowe

Rosół z cielęciną

Przepis
Średni Do 3 godz
Rosół z cielęciną

Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Przepis
Trudny Do 1 godz
Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!