Razowe spaghetti z marchewką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
mariola85
![Razowe spaghetti z marchewką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973471804.jpeg&w=3840&q=75)
Zdrowe, proste i szybkie w przygotowaniu spaghetti razowe.
0
0 / 0
Zdrowe, proste i szybkie w przygotowaniu spaghetti razowe.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
2 łyżecz. koncentrat pomidorowy łowicz
2 łyżecz. masło
2 łyżecz. oliwa z oliwek
2 łyżecz. parmezan
2 szt. marchew
2 szt. seler
30 dag. makaron spaghetti lubella pełne ziarno
Przygotowanie
1
Gotujemy makaron al dente. Dodajemy do wody łyżkę oliwy czosnkowej.
2
Marchewkę i seler kroimy drobno.
3
Podsmażamy na maśle do miękkości.
4
Jak warzywa będą miękkie, dodajemy koncentrat pomidorowy oraz przyprawy.
5
Sos marchewkowy podajemy z ugotowanym makaronem i parmezanem.