Razowe grzanki z fetą i rzodkiewką

bartek
Razowe grzanki z fetą i rzodkiewką

1

0 / 0

Bardzo szybkie i pyszne śniadanie.

4

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

0.50 kostka ser feta

4 szt. chleb razowy

4 szt. rzodkiewka

4 szt. szczypiorek

Przygotowanie


1

Kromki chleba opiekamy w tosterze, po opieczeniu rozsmarowujemy na nich fetę.

2

Na wierzch kładziemy plasterki rzodkiewki i posypujemy szczypiorkiem.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

2630

kcal

Białka

139

gram

Węglowodany

411

gram

Tłuszcze

43

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły