Razowe grzanki z fetą i rzodkiewką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
bartek
![Razowe grzanki z fetą i rzodkiewką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F7557-1702058012326.jpeg&w=3840&q=75)
Bardzo szybkie i pyszne śniadanie.
1
0 / 0
Bardzo szybkie i pyszne śniadanie.
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
0.50 kostka ser feta
4 szt. chleb razowy
4 szt. rzodkiewka
4 szt. szczypiorek
Przygotowanie
1
Kromki chleba opiekamy w tosterze, po opieczeniu rozsmarowujemy na nich fetę.
2
Na wierzch kładziemy plasterki rzodkiewki i posypujemy szczypiorkiem.