Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Domowe ravioli (włoskie pierożki) z wołowiną to nie tylko dobra zabawa w kuchni. To potrawa o genialnym smaku, którą warto celebrować w gronie rodziny lub przyjaciół. Poznawaj tradycyjną kuchnię włoską razem z nami!
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
Wino czerwone
|
|
100 | Mililitrów |
oliwa
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.2 | Pęczka |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżeczki |
sól
|
|
500 | Gramów | ||
1 | Szklanka |
bulion warzywny
|
|
0.5 | Szklanki |
ciepła woda
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |