Ravioli z pieczarkami

m7
Ravioli z pieczarkami

2

0 / 0

Bardzo szybkie i smaczne

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

1 łyżecz. masło

0.50 szt. cebula

2 szt. czosnek

2 łyżka majonez

20 dag. makaron ravioli

20 dag. pieczarki

Przygotowanie


1

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie al dente,przelać zimną wodą i ostudzić.

2

Pieczarki i cebulę drobno pokroić i podsmażyć na maśle.

3

Wymieszać makaron z pieczarkami,majonezem ,przeciśniętym przez praskę czosnkiem i doprawić do smaku.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

1128

kcal

Białka

31

gram

Węglowodany

122

gram

Tłuszcze

54

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły