Ravioli z pieczarkami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=2048&q=75)
m7
![Ravioli z pieczarkami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973086214.jpeg&w=2048&q=75)
Bardzo szybkie i smaczne
Wartości odżywcze na porcję
Energia
1128
kcal
Białka
31
gram
Węglowodany
122
gram
Tłuszcze
54
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
2
0 / 0
Bardzo szybkie i smaczne
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
1 porcja
Składniki
1 łyżecz. masło
0.50 szt. cebula
2 szt. czosnek
2 łyżka majonez
20 dag. makaron ravioli
20 dag. pieczarki
Przygotowanie
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie al dente,przelać zimną wodą i ostudzić.
Pieczarki i cebulę drobno pokroić i podsmażyć na maśle.
Wymieszać makaron z pieczarkami,majonezem ,przeciśniętym przez praskę czosnkiem i doprawić do smaku.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
1128
kcal
Białka
31
gram
Węglowodany
122
gram
Tłuszcze
54
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.