Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo dobra, łatwa w przygotowaniu potrawa, dobra na kolację we dwoje lub rodzinny obiad.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
gałka muszkatołowa
|
|
700 | Gramów |
Ravioli
|
|
0.75 | Szklanki |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
4 | Łyżki |
parmezan
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |