2

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
twaróg
200 Gramów
Ciecierzyca konserwowa
2 Sztuki
jaja kurze całe
2 Sztuki
Szalotki
1 Sztuka
ząbek czosnku
1 Sztuka
ingridient
Lubella Mąka Poznańska
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Z mąki i jajek zagnieć ciasto. Posiekaną szalotkę podsmaż na oliwie.
  2. Wytnij ravioli, lep i nadziewaj. Przez 5 min gotuj w osolonej wodzie aż wypłyną.
  3. W blenderze zmiel na gładką masę szalotki, ciecierzycę, czosnek i twaróg. Dodaj sól i pieprz.

Opis

Prawda, że brzmi intrygująco? ;)

Podobne przepisy

Gnocchi w sosie pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gnocchi w sosie pomidorowym

Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Kokardka otulona botwinką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kokardka otulona botwinką

Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Pizza z rucolą i szynką prosciutto cotto

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Pizza z rucolą i szynką prosciutto cotto

Burgery drobiowe fit z botwinką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Roladki z chorizo i papryką

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!