Example thumb
2

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
twaróg
200 Gramów
Ciecierzyca konserwowa
2 Sztuki
jaja kurze całe
2 Sztuki
Szalotki
1 Sztuka
ząbek czosnku
1 Sztuka
ingridient
Lubella Mąka Poznańska
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Z mąki i jajek zagnieć ciasto. Posiekaną szalotkę podsmaż na oliwie.
  2. Wytnij ravioli, lep i nadziewaj. Przez 5 min gotuj w osolonej wodzie aż wypłyną.
  3. W blenderze zmiel na gładką masę szalotki, ciecierzycę, czosnek i twaróg. Dodaj sól i pieprz.

Opis

Prawda, że brzmi intrygująco? ;)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!