2

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
200 Gramów
twaróg
200 Gramów
Ciecierzyca konserwowa
2 Sztuki
jaja kurze całe
2 Sztuki
Szalotki
1 Sztuka
ząbek czosnku
1 Sztuka
ingridient
Lubella Mąka Poznańska
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Z mąki i jajek zagnieć ciasto. Posiekaną szalotkę podsmaż na oliwie.
  2. Wytnij ravioli, lep i nadziewaj. Przez 5 min gotuj w osolonej wodzie aż wypłyną.
  3. W blenderze zmiel na gładką masę szalotki, ciecierzycę, czosnek i twaróg. Dodaj sól i pieprz.

Opis

Prawda, że brzmi intrygująco? ;)

Podobne przepisy

Gnocchi w sosie pomidorowym

Łatwy Do 40 min
Gnocchi w sosie pomidorowym

Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Kokardka otulona botwinką

Łatwy Do 1 godz
Kokardka otulona botwinką

Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Łatwy Do 40 min
Kokardki Lubella Pełne Ziarno: zapiekanka z brokułem

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz
Frittata z makaronem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!