Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ratatouille to proste połączenie warzyw i aromatycznych przypraw, które jest klasyką kuchni francuskiej. Tradycyjnie warzywa krojone w kostkę dusi się w garnku, natomiast w wersji zapiekanej warzywa pokroiłam w plastry i ułożyłam na sosie pomidorowym.
1 | Sztuka |
Bakłażan
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka |
papryka zielona
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka | ||
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |