Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na tą potrawę znalazłam w gazetce osiedlowego supermarketu. Potrawa jednogarkowa. Polecam.
1 | Szczypta |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
bazylia
|
|
1 | Szczypta |
nać pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
40 | Gramów |
parmezan
|
|
4 | Sztuki |
Kabaczek
|
|
2 | Sztuki |
Bakłażan
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
papryka
|
|
5 | Sztuk | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
7 | Łyżek |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |