Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ramen z wołowiną to pyszna propozycja dla miłośników azjatyckiej kuchni. Soczyste kawałki wołowiny, miękki makaron ramen i wyraziste dodatki sprawdzą się zarówno na rodzinny obiad, jak i romantyczną kolację przy świecach. Aromatyczny bulion wołowy idealnie łączy w sobie słodkie, słone i lekko ostre smaki — bez problemu rozgrzeje w chłodne dni.
400 | Gramów |
Makaron ramen
|
|
400 | Gramów | ||
2 | Łyżki |
Olej roślinny
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Łyżeczka |
Starty korzeń imbiru
|
|
4 | Szklanki |
Bulion drobiowy lub wieprzowy
|
|
4 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
Pasta miso
|
|
2 | Łyżki |
Sake (opcjonalnie)
|
|
4 | Sztuki |
Jajka
|
|
4 | Sztuki |
Prasowane glony
|
|
1 | Garść |
szczypiorek
|
|
1 | Szczypta |
Sól i pieprz do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |