Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To było jedno z pierwszych dań, które robiłam w studenckim mieszkaniu nie posiadając jeszcze miksera.
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
cynamon
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.75 | Szklanki |
mąka pszenna
|
|
0.5 | Szklanki |
tłuszcz
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
jabłko
|
|
0.75 | Sztuki |
Ser ricotta
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
1 | Łyżka |
Miazga migdałowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |