Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jak zrobić puszyste racuchy z jabłkami? Poznaj sprawdzoną recepturę na ciasto drożdżowe, które nie wymaga wiele pracy. Jest proste, szybkie i co najważniejsze - smaczne!
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
40 | Gramów |
drożdże
|
|
300 | Mililitrów |
Mleko ciepłe
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Sztuki |
jabłka
|
|
2 | Łyżeczki |
sok z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
olej
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |