0

Składniki

1 Szklanka
mleko UHT 3,2%
2 Sztuki
jaja kurze całe
1 Sztuka
jabłka
10 Dekagramów
mąka pszenna tortowa
0.5 Sztuki
CUKIER WANILIOWY
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka połączyć z mąkę, cukrem i mlekiem.
  2. Dodać starte na tartce jabłka.
  3. Smażyć na złoty kolor z obu stron.
  4. przed podaniem posypać cukrem pudrem.

Opis

najlepsze są jeszcze ciepłe

Podobne przepisy

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Łatwy Do 15 min

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min

Cordon bleu

Średni Do 40 min

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz

Gnocchi w sosie pomidorowym

Łatwy Do 40 min

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz

Indyjskie Bhaji

Średni Do 40 min

Kaczka z jabłkami

Łatwy Ponad 3 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!