Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wypróbuj oryginalny przepis na francuską zapiekankę z farszem warzywnym – pyszne pomidory, świeży szpinak, pieczarki i cebula wymieszane z jajkiem i mlekiem zagęszczanym, z dodatkiem niewielkiej ilości parmezanu to przepis na wyborne danie obiadowe.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
Otręby pszenne
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
5 | Łyżek |
Zimna woda
|
|
500 | Gramów |
Świeży szpinak
|
|
1 | Sztuka | ||
50 | Gramów | ||
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
3 | Łyżki |
śmietanka kremowa 30%
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Łyżeczka |
tymianek
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |