Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz słabość do meksykańskiej kuchni? Mamy dla Ciebie prosty przepis z Ameryki Południowej - tortille z ciągnącym się serem, ziołami i przyprawami. Fasola jest główną bohaterką tego dania, a w połączeniu z pikantnym ketchupem Kotlin, zadowoli nawet najbardziej wybredne podniebienia. Buen provecho!
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
Placek tortilla
|
|
100 | Gramów |
mozarella tarta
|
|
100 | Gramów |
Ser cheddar
|
|
1 | Sztuka | ||
0.5 | Sztuki | ||
0.5 | Puszki |
Czerwona fasola
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Kolendra mielona
|
|
0.5 | Łyżeczki |
kmin mielony
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Sok z limonki
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
1 | Szczypta |
Świeża kolendra
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |