0

Składniki

1 Kilogram
Ser do serników
1 Łyżeczka
Aromat śmietankowy
1 Szklanka
mleko
0.75 Szklanki
cukier puder
5 Sztuk
jaja kurze całe
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Żółtka oddzielamy od białek. Białka ubijamy na sztywną pianę, odstawiamy.
  2. Do twarogu dodajemy żółtka, cukier puder, aromat śmietankowy oraz mleko. Miksujemy do uzyskania gładkiej, jednolitej masy.
  3. Na samym końcu dodajemy pianę ubitą z białek i delikatnie mieszamy łyżką.
  4. Ciasto przekładamy do blaszki, pieczemy godzinę w temp. 180*C.

Opis

Zawsze się udaje.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!