Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto z orzeszkami oraz powidłami śliwkowymi.Super połączenie.Wspaniale pasuje do dobrej kawy w pochmurne dni.:)
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
masło śmietankowe
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
Powidło śliwkowe
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
1 | Łyżka |
Skrobia ziemniaczana
|
|
40 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
20 | Dekagramów |
margaryna mleczna
|
|
16 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
20 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
20 | Dekagramów |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |