Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z: https://gotowaniepatki.blogspot.com/
20 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
filet z kurczaka
|
|
20 | Dekagramów |
Chińska mrożonka warzywna
|
|
2 | Łyżki |
Posiekana natka pietruszki
|
|
200 | Mililitrów |
Mleko kokosowe
|
|
2 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
0.5 | Łyżki |
czosnek niedźwiedzi
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka chilli
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka czerwona słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
Czosnek granulowany
|
|
1 | Łyżeczka |
curry
|
|
2 | Łyżki |
Olej roślinny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |