0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
sos jasny uniwersalny Łowicz
250 Gramów
MIĘSO MIELONE Z INDYKA LUB KURCZAKA
1 Sztuka
Czerstwa bułka
2 Sztuki
jajka
1 Pęczek
Świeży koperek
1 Szczypta
sól, pieprz
1 Łyżka
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mięso wyrób z bułką, jajkami i przyprawami na gładką masę. Uformuj pulpety.
  2. Smaż na rozgrzanej patelni 5 minut.
  3. Posiekaj koperek.
  4. W rondelku rozgrzej sos jasny uniwersalny Łowicz, dodaj posiekany koper i pulpety.
  5. Całość duś 15 minut.
  6. Podawaj z ulubionym makaronem lub kaszą.

Podobne przepisy

Burgery drobiowe fit z botwinką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Makaron z kurczakiem i groszkiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Makaron z kurczakiem i groszkiem

Ryba po grecku

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ryba po grecku

Ryba po żydowsku

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ryba po żydowsku

Schab po warszawsku

Przepis
Średni Do 3 godz
Schab po warszawsku

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!