0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
sos jasny uniwersalny Łowicz
250 Gramów
MIĘSO MIELONE Z INDYKA LUB KURCZAKA
1 Sztuka
Czerstwa bułka
2 Sztuki
jajka
1 Pęczek
Świeży koperek
1 Szczypta
sól, pieprz
1 Łyżka
olej
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Mięso wyrób z bułką, jajkami i przyprawami na gładką masę. Uformuj pulpety.
  2. Smaż na rozgrzanej patelni 5 minut.
  3. Posiekaj koperek.
  4. W rondelku rozgrzej sos jasny uniwersalny Łowicz, dodaj posiekany koper i pulpety.
  5. Całość duś 15 minut.
  6. Podawaj z ulubionym makaronem lub kaszą.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!