Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przygotuj mięso z indyka z bułką tartą, jajkiem i przyprawami, po czym uformuj pulpeciki. Smaż przez około pięć minut na patelni, dodaj do rozgrzanego wcześniej sosu Łowicz z posiekanym koperkiem. Całość duś około 15 minut. Pulpety z indyka w sosie koperkowym podawaj z ulubioną kaszą lub makaronem.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
250 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
Czerstwa bułka
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Pęczek |
Świeży koperek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |