Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne pulpeciki w gęstym, aromatycznym pomidorowym sosie — brzmi jak obiad marzeń. Spróbuj zrobić je sam. Z naszym przepisem pójdzie ci szybko i łatwo! Bardzo dobrze smakują z ziemniakami lub makaronem.
Bulion warzywny |
|||
1 | Litr | ||
2 | Pęczki |
marchew
|
|
1 | Pęczek |
pietruszka
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
2 | Łodygi |
seler naciowy
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Pulpety |
|||
2 | Łyżki |
parmezan tarty
|
|
400 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
3 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
0.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
posiekana bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |