2

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szczypta
Lubella Sos Pikantny z oliwkami
300 Gramów
mięso wieprzowe mielone
1 Szklanka
mleko
1 Sztuka
Bułki pszenne zwykłe
1 Sztuka
cebula czerwona
1 Sztuka
nać pietruszki
2 Sztuki
ząbek czosnku
1 Łyżka
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przełóż mięso do miski.
  2. Dodaj sos i duś przez kilka minut.
  3. Na rozgrzanej patelni usmaż małe pulpeciki.
  4. Dodaj posiekaną cebulę, namoczoną bułkę w mleku, posiekaną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Dosyp sól i pieprz.

Opis

Z charakterem ;)

Podobne przepisy

Mięsne pulpeciki

Łatwy Do 40 min.

Muszle faszerowane mięsem mielonym

Trudny Do 1 godz.

Spaghetti bolognese

Łatwy Do 40 min.

Spaghetti Lubella Pełne Ziarno z boczkiem i chili

Łatwy Do 40 min.

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz.

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz.

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz.

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!