Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na słodki, ale jednocześnie zdrowy deser z małą zawartością cukru? Sprawdź przepis na pudding z tapioką, czyli ze skrobią z bulwy manioku, brazylijskiego odpowiednika naszej skrobi ziemniaczanej. Delektuj się słodkim, miękkim, kleistym, a przy tym bardzo zdrowym i pełnym wartości odżywczych deserem z tapioki.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
15 | Opakowań |
Tapioka drobna
|
|
4 | Szklanki |
woda
|
|
500 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
2 | Łyżeczki |
Ksylitol
|
|
3 | Gramy |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |