PUDDING Z KASZY JAGLANEJ
kontakt_3
Pyszny szybki i sycący pomysł na śniadanie lub podwieczorek. Podawany z owocami sezonowymi pudding trafi w gusta każdego małego łasucha.
1
0 / 0
Pyszny szybki i sycący pomysł na śniadanie lub podwieczorek. Podawany z owocami sezonowymi pudding trafi w gusta każdego małego łasucha.
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
0.75 szkl. kasza jaglana
0.75 szkl. mleko ryżowe
0.50 łyżecz. cynamon
1 szt. banan
5 szt. daktyle
1 łyżecz. cukier
250 g owoce sezonowe
Przygotowanie
1
Gotujemy kaszę jaglaną w półtorej szklanki wody i delikatnie solimy.
2
Ugotowaną kaszę, banana i daktyle blendujemy, dodając cynamon i mleko ryżowe.
3
Pudding podajemy z owocami sezonowymi.