0

Składniki

1 Łyżka
ingridient
Kakao DecoMorreno
70 Szklanek
kasza manna
1.5 Szklanki
mleko
1 Łyżka
miód
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
Alergeny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kaszę manną ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu.
  2. Dodać kakao i słodzidło. Dokładnie wymieszać.
  3. Gotową kaszkę przeleć na miseczki i pozostawić na noc w lodówce.
  4. Rano można poszaleć i dodać dodatki - co, kto woli!

Opis

Kaszka manna na zimno-na bogato! Idealna na deser lub zimne śniadanie.

Podobne przepisy

Kakaowe musli

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Kakaowy Shake

Przepis
Łatwy Do 15 min
Kakaowy Shake

Pikantne kakao

Przepis
Łatwy Do 15 min
Pikantne kakao

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Batoniki śniadaniowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Chleb w lamparcie cętki

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!