0

Składniki

1 Łyżka
ingridient
Kakao DecoMorreno
70 Szklanek
kasza manna
1.5 Szklanki
mleko
1 Łyżka
miód
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
Alergeny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kaszę manną ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu.
  2. Dodać kakao i słodzidło. Dokładnie wymieszać.
  3. Gotową kaszkę przeleć na miseczki i pozostawić na noc w lodówce.
  4. Rano można poszaleć i dodać dodatki - co, kto woli!

Opis

Kaszka manna na zimno-na bogato! Idealna na deser lub zimne śniadanie.

Podobne przepisy

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Kakaowe musli

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Kakaowy Shake

Przepis
Łatwy Do 15 min
Kakaowy Shake

Pikantne kakao

Przepis
Łatwy Do 15 min
Pikantne kakao

Batoniki śniadaniowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Przepis
Średni Do 40 min
Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Kaczka w sosie czekoladowo – pomarańczowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Kaczka w sosie czekoladowo – pomarańczowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!