0

Składniki

1 Łyżka
ingridient
Kakao DecoMorreno
70 Szklanek
kasza manna
1.5 Szklanki
mleko
1 Łyżka
miód
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
Alergeny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kaszę manną ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu.
  2. Dodać kakao i słodzidło. Dokładnie wymieszać.
  3. Gotową kaszkę przeleć na miseczki i pozostawić na noc w lodówce.
  4. Rano można poszaleć i dodać dodatki - co, kto woli!

Opis

Kaszka manna na zimno-na bogato! Idealna na deser lub zimne śniadanie.

Podobne przepisy

Kakaowe musli

Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Kakaowy Shake

Łatwy Do 15 min
Kakaowy Shake

Pikantne kakao

Łatwy Do 15 min
Pikantne kakao

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Batoniki śniadaniowe

Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Chleb w lamparcie cętki

Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!