Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Miała to być karpatka,ale myślę że takie malutkie ptyśki wyglądają apetyczniej.
500 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
150 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier puder
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
3 | Sztuki |
Fix do śmietany
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |