Pstrąg w migdałach
m7
Bardzo łatwa w przygotowaniu a jednocześnie przepyszna pstrągowa potrawa. Warto spróbować :)
Wartości odżywcze na porcję
Energia
1147
kcal
Białka
85
gram
Węglowodany
18
gram
Tłuszcze
78
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
2
0 / 0
Bardzo łatwa w przygotowaniu a jednocześnie przepyszna pstrągowa potrawa. Warto spróbować :)
11
Składniki
360 min
Przygotowanie
Składniki
3 porcje
Składniki
1 kg pstrąg tęczowy świeży
1 szczyp. sól
1 szczyp. estragon
0.25 szkl. lubella mąka puszysta uniwersalna
2 szt. jaja kurze całe
0.50 szt. cytryna
1 szt. nać pietruszki
1 szt. cytryna
3 łyżka masło
3 łyżka olej
15 dag. płatki migdałowe
Przygotowanie
fotograficzny sposób przyrządzania znajdziesz w galerii zdjęć do tego przepisu.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
1147
kcal
Białka
85
gram
Węglowodany
18
gram
Tłuszcze
78
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.