Pstrąg w migdałach
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pstrąg w migdałach](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977134983.jpeg&w=3840&q=75)
Bardzo łatwa w przygotowaniu a jednocześnie przepyszna pstrągowa potrawa. Warto spróbować :)
2
0 / 0
Bardzo łatwa w przygotowaniu a jednocześnie przepyszna pstrągowa potrawa. Warto spróbować :)
11
Składniki
360 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
1 kg pstrąg tęczowy świeży
1 szczyp. sól
1 szczyp. estragon
0.25 szkl. lubella mąka puszysta uniwersalna
2 szt. jaja kurze całe
0.50 szt. cytryna
1 szt. nać pietruszki
1 szt. cytryna
3 łyżka masło
3 łyżka olej
15 dag. płatki migdałowe
Przygotowanie
1
fotograficzny sposób przyrządzania znajdziesz w galerii zdjęć do tego przepisu.