Pstrąg w migdałach

m7
Pstrąg w migdałach

2

0 / 0

Bardzo łatwa w przygotowaniu a jednocześnie przepyszna pstrągowa potrawa. Warto spróbować :)

11

Składniki

360 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

1 kg pstrąg tęczowy świeży

1 szczyp. sól

1 szczyp. estragon

0.25 szkl. lubella mąka puszysta uniwersalna

2 szt. jaja kurze całe

0.50 szt. cytryna

1 szt. nać pietruszki

1 szt. cytryna

3 łyżka masło

3 łyżka olej

15 dag. płatki migdałowe

Przygotowanie


1

fotograficzny sposób przyrządzania znajdziesz w galerii zdjęć do tego przepisu.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

1147

kcal

Białka

85

gram

Węglowodany

18

gram

Tłuszcze

78

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły