1

Składniki

1 Kilogram
Pstrąg tęczowy świeży
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
Estragon
0.25 Szklanki
mąka
2 Sztuki
jaja kurze całe
0.5 Sztuki
cytryna
1 Sztuka
nać pietruszki
1 Sztuka
cytryna
3 Łyżki
masło
3 Łyżki
olej
15 Dekagramów
płatki migdałowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. fotograficzny sposób przyrządzania znajdziesz w galerii zdjęć do tego przepisu.

Opis

Bardzo łatwa w przygotowaniu a jednocześnie przepyszna pstrągowa potrawa. Warto spróbować :)

Podobne przepisy

Karp wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Karp wigilijny

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Kopytka w sosie pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kopytka w sosie pieczarkowym

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Przepis
Średni Do 2 godz
Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Polędwiczki duszone w cydrze

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Polędwiczki duszone w cydrze

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!