Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo łatwa w przygotowaniu a jednocześnie przepyszna pstrągowa potrawa. Warto spróbować :)
0.25 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
Pstrąg tęczowy świeży
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
Estragon
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Sztuki |
cytryna
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
3 | Łyżki |
masło
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
15 | Dekagramów |
płatki migdałowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |