Pstrąg w cieście
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pstrąg w cieście](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977381333.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszne
0
0 / 0
Pyszne
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
1 szt. pstrąg strumieniowy świeży
1 szt. jajko
2 łyżka mąka pszenna tortowa
0.50 łyżecz. sól
Przygotowanie
1
Filety z pstrąga solimy i namaczamy w cieście -ciasto jajka sól,mąka,woda .Smażymy na maśle .