Przekładany biszkopt

m7
Przekładany biszkopt

1

0 / 0

Szybki i smaczny biszkopt.

4

Składniki

360 min

Przygotowanie

Składniki


35 porcji

Składniki

4 szt. biszkopt gotowy

2 szt. galaretka agrestowa

1 szt. krem czekoladowy

1 szt. kawa zbożowa

Przygotowanie


1

Krem przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .

2

Galaretkę rozpuszczamy w gorącej wodzie i pozostawiamy do lekkiego stężenia.

3

Blaty biszkoptowe nasączamy zaparzoną wcześniej kawą lub dowolnym ponczem jaki lubicie.

4

Przekładamy blaty w kolejności krem,galaretka ,krem ,galaretka .

5

Ostatnia warstwa galaretki powinna być na wierzchu ciasta .Możemy ją opuścić i polać ciasto polewa czekoladową .

Wartości odżywcze na porcję


Energia

2

kcal

Białka

b/d

0

Węglowodany

b/d

0

Tłuszcze

b/d

0

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły