1

Składniki

4 Sztuki
Biszkopt gotowy
2 Sztuki
Galaretka agrestowa
1 Sztuka
Krem czekoladowy
1 Sztuka
Kawa zbożowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Krem przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .
  2. Galaretkę rozpuszczamy w gorącej wodzie i pozostawiamy do lekkiego stężenia.
  3. Blaty biszkoptowe nasączamy zaparzoną wcześniej kawą lub dowolnym ponczem jaki lubicie.
  4. Przekładamy blaty w kolejności krem,galaretka ,krem ,galaretka .
  5. Ostatnia warstwa galaretki powinna być na wierzchu ciasta .Możemy ją opuścić i polać ciasto polewa czekoladową .

Opis

Szybki i smaczny biszkopt.

Podobne przepisy

Sernik kiwi bez pieczenia

Łatwy Do 40 min.

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz.

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz.

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz.

Batoniki śniadaniowe

Łatwy Do 3 godz.

Batoniki z Mlekołaków

Łatwy Do 3 godz.

Beza z malinami i borówkami

Średni Do 3 godz.

Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!