1

Składniki

4 Sztuki
Biszkopt gotowy
2 Sztuki
Galaretka agrestowa
1 Sztuka
Krem czekoladowy
1 Sztuka
Kawa zbożowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Krem przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .
  2. Galaretkę rozpuszczamy w gorącej wodzie i pozostawiamy do lekkiego stężenia.
  3. Blaty biszkoptowe nasączamy zaparzoną wcześniej kawą lub dowolnym ponczem jaki lubicie.
  4. Przekładamy blaty w kolejności krem,galaretka ,krem ,galaretka .
  5. Ostatnia warstwa galaretki powinna być na wierzchu ciasta .Możemy ją opuścić i polać ciasto polewa czekoladową .

Opis

Szybki i smaczny biszkopt.

Podobne przepisy

Biszkopt z kremem orzechowym

Przepis
Średni Do 3 godz
Biszkopt z kremem orzechowym

Ciasto babci Marysi

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ciasto babci Marysi

Sernik kiwi bez pieczenia

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sernik kiwi bez pieczenia

Babka Kolorowa

Przepis
Średni Do 1 godz
Babka Kolorowa

Babka piaskowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Babka piaskowa

Blok czekoladowy z herbatnikami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Blok czekoladowy z herbatnikami

Chrusty

Przepis
Średni Do 1 godz
Chrusty

Chrusty - łamańce

Przepis
Średni Do 1 godz
Chrusty - łamańce

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!