Przekładany biszkopt
m7
Szybki i smaczny biszkopt.
1
0 / 0
Szybki i smaczny biszkopt.
4
Składniki
360 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
35 porcji
Składniki
4 szt. biszkopt gotowy
2 szt. galaretka agrestowa
1 szt. krem czekoladowy
1 szt. kawa zbożowa
Przygotowanie
1
Krem przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .
2
Galaretkę rozpuszczamy w gorącej wodzie i pozostawiamy do lekkiego stężenia.
3
Blaty biszkoptowe nasączamy zaparzoną wcześniej kawą lub dowolnym ponczem jaki lubicie.
4
Przekładamy blaty w kolejności krem,galaretka ,krem ,galaretka .
5
Ostatnia warstwa galaretki powinna być na wierzchu ciasta .Możemy ją opuścić i polać ciasto polewa czekoladową .