Example thumb
1

Składniki

4 Sztuki
Biszkopt gotowy
2 Sztuki
Galaretka agrestowa
1 Sztuka
Krem czekoladowy
1 Sztuka
Kawa zbożowa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Krem przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .
  2. Galaretkę rozpuszczamy w gorącej wodzie i pozostawiamy do lekkiego stężenia.
  3. Blaty biszkoptowe nasączamy zaparzoną wcześniej kawą lub dowolnym ponczem jaki lubicie.
  4. Przekładamy blaty w kolejności krem,galaretka ,krem ,galaretka .
  5. Ostatnia warstwa galaretki powinna być na wierzchu ciasta .Możemy ją opuścić i polać ciasto polewa czekoladową .

Opis

Szybki i smaczny biszkopt.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!