Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Niekonwencjonalne połączenie przesmażonej na cebulce kaszaneczki z dodatkiem przesmażonych piórek cebuli i papryki, w zestawie włoskich, aromatycznych ziół z piórkami (penne) z pełnych ziaren. Potrawa zaskakująca, a zarazem bardzo smaczna, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantną kuchnię.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
1 | Łyżeczka | ||
40 | Gramów |
parmezan
|
|
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
4 | Sztuki |
Kaszanka
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |