Przekładaniec
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_6
![Przekładaniec](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973589312.jpeg&w=3840&q=75)
Konkurs szkolny- przepis zaakceptowany.
0
0 / 0
Konkurs szkolny- przepis zaakceptowany.
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
5 szt. wafle tortowe
1 szt. mleko zagęszczone krówka
1 opak. dżem łowicz 100% z owoców czarna porzeczka
Przygotowanie
1
Rozłóż wafle – pierwszy posmaruj dokładnie kremem toffi, przykryj waflem, posmaruj dżemem, przykryj waflem, aż do skończenia składników. Na wierz połóż wafel, lekko całość przyciśnij, a następnie pokój wg uznania (kwadraty, prostokąty, romby).