Przecier szczawiowy

m7
Przecier szczawiowy

0

0 / 0

Przecier szczawiowy na zimę - do zupy idealny.

2

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

4 szt. szczaw

3 łyżka sól

Przygotowanie


1

Szczaw opłukać, osączyć, posiekać, dobrze nasolić.

2

Odstawić na 2 godziny.

3

Nałożyć szczaw do słoików, zakręcić i pasteryzować 20 minut.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

b/d

0

Białka

b/d

0

Węglowodany

b/d

0

Tłuszcze

b/d

0

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły