Przecier szczawiowy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Przecier szczawiowy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975780509.jpeg&w=3840&q=75)
Przecier szczawiowy na zimę - do zupy idealny.
0
0 / 0
Przecier szczawiowy na zimę - do zupy idealny.
2
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
4 szt. szczaw
3 łyżka sól
Przygotowanie
1
Szczaw opłukać, osączyć, posiekać, dobrze nasolić.
2
Odstawić na 2 godziny.
3
Nałożyć szczaw do słoików, zakręcić i pasteryzować 20 minut.