0

Składniki

4 Szczypty
pieprz
1 Łyżeczka
cukier
500 Gramów
kapusta pekińska
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
nać pietruszki
4 Łyżki
olej
0.5 Łyżeczki
sól
0.5 Łyżeczki
ocet
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kapustę szatkujemy, marchew ścieramy na tarce, cebulę kroimy w kostkę.
  2. Dodajemy pozostałe przyprawy do smaku i mieszamy.
  3. Surówka jest gotowa dosłownie w kilka chwil
  4. Można dodać świeżą paprykę lub kukurydzę z puszki.

Opis

Szybka surówka z kapusty pekińskiej do obiadu.

Podobne przepisy

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!