Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Popularne niemieckie pieczywo, pieczone z gruboziarnistą solą. Precle zachwycą Cię na śniadanie lub jako przekąska w ciągu dnia.
375 | Mililitrów |
ciepła woda
|
|
640 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
25 | Gramów |
drożdże
|
|
5 | Gramów |
cukier
|
|
5 | Gramów |
sól
|
|
dodatkowo: |
|||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Łyżeczka |
Sól gruboziarnista
|
|
40 | Gramów |
soda oczyszczona
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |