0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
Kakao DecoMorreno
500 Gramów
Suszone śliwki
5 Łyżek
Marmolada z dzikiej róży
1 Sztuka
Przesuszony piernik
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Piernik kruszymy na mniejsze kawałki, dodajemy pokrojone śliwki i marmoladę.
  2. Wyrabiamy na gładką masę.
  3. Następnie formujemy w niewielkie kuleczki.
  4. Gotowe praliny obtaczamy w kakao lub ulubionych orzechach.

Podobne przepisy

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Batoniki śniadaniowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Batoniki z Mlekołaków

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Batoniki z Mlekołaków

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Brownie z kokosową nutą i Czekodżemem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Brownie z kokosową nutą i Czekodżemem

Chleb kakaowy

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Chleb kakaowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!