0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
Kakao DecoMorreno
500 Gramów
Suszone śliwki
5 Łyżek
Marmolada z dzikiej róży
1 Sztuka
Przesuszony piernik
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Piernik kruszymy na mniejsze kawałki, dodajemy pokrojone śliwki i marmoladę.
  2. Wyrabiamy na gładką masę.
  3. Następnie formujemy w niewielkie kuleczki.
  4. Gotowe praliny obtaczamy w kakao lub ulubionych orzechach.

Podobne przepisy

Babka Kolorowa

Przepis
Średni Do 1 godz
Babka Kolorowa

Blok czekoladowy z herbatnikami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Blok czekoladowy z herbatnikami

Ciasteczka adwentowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasteczka adwentowe

Czekoladowe drożdżówki z serem, truskawkami i kruszonką

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Czekoladowe drożdżówki z serem, truskawkami i kruszonką

Keks drożdżowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Keks drożdżowy

Muffiny czekoladowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Muffiny czekoladowe

Owocowe szaleństwo grillowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Owocowe szaleństwo grillowe

Piernik z jabłkami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Piernik z jabłkami i orzechami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!