Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybki, pyszny, wiosenny przepis na podanie ryżu. Posmak chińskiego dania. Danie wegetariańskie. Danie można wzbogacić wędzonką pokrojoną w paski.
1 | Szczypta |
Wegeta
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
chili
|
|
1 | Szczypta |
curry
|
|
0.5 | Kostki |
masło
|
|
2 | Sztuki |
Woreczek ryżu
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka |
papryka zielona
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
4 | Sztuki |
Cebule dymki
|
|
4 | Sztuki | ||
3 | Łyżki |
Sos wok sauce słodkie chilii
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |