Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lekka potrawka z piersi indyka w sosie ze świeżym koperkiem.
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Mąki
|
|
1 | Szklanka |
śmietana 18%
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Łyżki |
koperek
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
40 | Dekagramów |
Pierś indycza bez skóry
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |