Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne kakaowe ciasto z dżemem porzeczkowym i mascarpone to wyjątkowy deser, idealny do kawy z przyjaciółką ;)
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
Olej rzepakowy
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
ekstrakt waniliowy
|
|
przełożenie: |
|||
300 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
4 | Łyżki |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
Dżem z czarnej porzeczki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |