0

Składniki

50 Mililitrów
Koniak
0.25 Litra
Arak
0.75 Litra
Wino białe
0.25 Litra
Wino musujące
30 Dekagramów
Owoce
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rozdrobnione owoce zalać arakiem i mocno podgrzać nie doprowadzając do wrzenia.
  2. Dolać koniak oraz białe wino i ponownie podgrzać.
  3. Na koniec wlać wino musujące, zamieszać i podawać.

Opis

Poncz nie tylko na sylwestra. Doskonały na każdą imprezę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podobne przepisy

Pineapple Mimosa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Pineapple Mimosa

Virgin Dragon

Przepis
Łatwy Do 15 min
Virgin Dragon

Grog z miodem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grog z miodem

Likier kakaowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Likier kakaowy

Back to Youth

Przepis
Łatwy Do 15 min
Back to Youth

Bazyliszek

Przepis
Łatwy Do 15 min
Bazyliszek

Bloody Margarita

Przepis
Łatwy Do 15 min
Bloody Margarita

Bloody Mary

Przepis
Łatwy Do 15 min
Bloody Mary

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!