0

Składniki

50 Mililitrów
Koniak
0.25 Litra
Arak
0.75 Litra
Wino białe
0.25 Litra
Wino musujące
30 Dekagramów
Owoce
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rozdrobnione owoce zalać arakiem i mocno podgrzać nie doprowadzając do wrzenia.
  2. Dolać koniak oraz białe wino i ponownie podgrzać.
  3. Na koniec wlać wino musujące, zamieszać i podawać.

Opis

Poncz nie tylko na sylwestra. Doskonały na każdą imprezę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podobne przepisy

Pineapple Mimosa

Łatwy Do 15 min

Virgin Dragon

Łatwy Do 15 min

Back to Youth

Łatwy Do 15 min

Bazyliszek

Łatwy Do 15 min

Bloody Margarita

Łatwy Do 15 min

Bloody Mary

Łatwy Do 15 min

Blue Hawaii

Łatwy Do 15 min

Bronx #1

Łatwy Do 15 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!