0

Składniki

50 Mililitrów
Koniak
0.25 Litra
Arak
0.75 Litra
Wino białe
0.25 Litra
Wino musujące
30 Dekagramów
Owoce
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rozdrobnione owoce zalać arakiem i mocno podgrzać nie doprowadzając do wrzenia.
  2. Dolać koniak oraz białe wino i ponownie podgrzać.
  3. Na koniec wlać wino musujące, zamieszać i podawać.

Opis

Poncz nie tylko na sylwestra. Doskonały na każdą imprezę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podobne przepisy

Pineapple Mimosa

Łatwy Do 15 min
Pineapple Mimosa

Virgin Dragon

Łatwy Do 15 min
Virgin Dragon

Back to Youth

Łatwy Do 15 min
Back to Youth

Bazyliszek

Łatwy Do 15 min
Bazyliszek

Bloody Margarita

Łatwy Do 15 min
Bloody Margarita

Bloody Mary

Łatwy Do 15 min
Bloody Mary

Blue Hawaii

Łatwy Do 15 min
Blue Hawaii

Bronx #1

Łatwy Do 15 min
Bronx #1

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!