Pomidory z serem feta
m7
Pachnące latem pomidory i śródziemnomorski smak sera, tego trzeba na jesienne smutki
Wartości odżywcze na porcję
Energia
184
kcal
Białka
9
gram
Węglowodany
6
gram
Tłuszcze
13
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Pachnące latem pomidory i śródziemnomorski smak sera, tego trzeba na jesienne smutki
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szczyp. koper
1 szczyp. bazylia
1 szczyp. szczypiorek
4 szt. pomidor
1 szt. ser typu feta
Przygotowanie
Odkrawamy czubek pomidorów, następnie je drążymy,
Ser mieszamy z posiekaną zieleniną i przyprawiamy,
Pomidory faszerujemy powstałą masą,
Zapiekamy w piekarniku przez 20 min
Wartości odżywcze na porcję
Energia
184
kcal
Białka
9
gram
Węglowodany
6
gram
Tłuszcze
13
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.