1

Składniki

1 Sztuka
pomidor
2 Łyżki
masło
15 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Masło rozpuścić w garnuszku na ogniu.
  2. Wrzucić do niego pieczarki i pokrojonego w małe kawałki pomidora.
  3. Wszystko smażyć jeszcze przez ok. 4 minuty.
  4. Takie idealnie nadaje się na chleb.

Opis

Bardzo smaczne, do chleba można je dawać :)

Podobne przepisy

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Makiełki

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makiełki

Omlet z fetą

Przepis
Średni Do 15 min
Omlet z fetą

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pomidorkami

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!