0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
40 Gramów
śmietana
200 Gramów
pomidor
35 Gramów
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebulę obrać, opłukać pokroić w kosteczkę. Pomidory pokroić w plasterki lub mniejsze kawałki. Śmietanę wymieszać z solą i pieprzem, polać surówkę, wymieszać.

Opis

Pomidory w śmietanie

Podobne przepisy

Łosoś saute z ogórkiem

Łatwy Do 1 godz.

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz.

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min.

Fasolka szparagowa w pomidorach

Łatwy Do 40 min.

Muszle serowe

Łatwy Do 1 godz.

Penne funghi

Łatwy Do 1 godz.

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz.

Spaghetti napoletana

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!