Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pikantne danie na szybki obiad:) ugotowałam je gdy miałam mało czasu, a zbliżała się pora obiadowa
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
300 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
1 | Szklanka |
ryż
|
|
0.75 | Szklanki |
woda
|
|
0.5 | Sztuki |
fasola czerwona konserwowa
|
|
0.5 | Sztuki |
groszek zielony konserwowy
|
|
2 | Sztuki |
seler naciowy
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
0.5 | Sztuki |
papryka zielona
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
Bazylia świeża
|
|
0.5 | Sztuki |
Limonka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |