Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na włoską ucztę? Co powiesz na błyskawiczne spaghetti z odrobiną pikanterii? Skąd ten ostry posmak? Zapytasz? Odpowiedzią Pani Pikantnej jest ketchup Kotlin z piekła rodem. Naszym zdaniem to idealny dodatek do Twojego sosu.
500 | Gramów | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
ocet
|
|
3 | Szczypty |
Suszony tymianek
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszone oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszona bazylia
|
|
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |