Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne kremowe risotto z dodatkiem sosu bolońskiego Łowicz z cieciorką, groszkiem i marchewką. Podawane w towarzystwie kurczaka w bolońskiej marynacie, zapiekane pod serową pierzynką. Całość obficie posypana świeżym koperkiem. Moje danie to forma zapiekanki, która sprawdzi się zarówno na obiad, jak i na gorącą kolację.
1 | Szklanka |
ryż biały
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
udko z kurczaka
|
|
1.5 | Szklanki |
Marchewka z groszkiem
|
|
1 | Puszka |
cieciorka w zalewie
|
|
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
6 | Plastrów |
ser żółty
|
|
7 | Sztuk | ||
1 | Pęczek |
Świeży koperek
|
|
3 | Szczypty |
sól
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz cytrynowy
|
|
1 | Szczypta |
oregano
|
|
1 | Szczypta |
Czosnek granulowany
|
|
3 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
2 | Szczypty |
Słodka papryka w proszku
|
|
1.5 | Szklanki |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |