Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyczna zupa pomidorowa zabielana to zawsze dobry pomysł na zupę.
2.5 | Litra |
woda
|
|
1 | Sztuka |
Ćwiartka kurczaka
|
|
2 | Sztuki |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
0.3 | Sztuki |
Seler korzeń
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
kwaśna śmietana 18%
|
|
1 | Sztuka |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |