Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na zupę pomidorową z sokiem pomarańczowym. Brzmi ciekawie? Smakuje jeszcze lepiej! Przygotuj przecier pomidorowy, sok pomarańczowy, cebulę, masło, sodę, przyprawy, orzechy i przyrządź niezwykłą zupę, która na zawsze zmieni obraz tradycyjnej zupy pomidorowej.
500 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
sok pomarańczowy
|
|
1 | Sztuka | ||
130 | Gramów |
masło
|
|
0.25 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
0.5 | Szklanki |
Orzechy nerkowca
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |