Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
250 | Gramów |
Fasola biała sucha
|
|
1 | Pęczek |
Botwina (liście i korzeń)
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Łyżki |
Oliwa z oliwek extra virgin
|
|
4 | Sztuki |
Liście laurowe
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
Seler korzeń
|
|
4 | Kostki |
Dynia
|
|
1 | Sztuka |
Koper włoski
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżeczka |
Cukier brązowy
|
|
1 | Szczypta |
Wędzona papryka
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |