Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dodaj tradycyjnej zupie pomidorowej nieco pikanterii. Przygotuj nową wersję znanej zupy – pomidorową na ostro z mascarpone i kokosowymi chipsami. Dzięki serkowi mascarpone zyska ona delikatnego, słodkiego posmaku, który idealnie będzie kontrastował z ostrą papryczką chilli. Całość dopełnią kokosowe chipsy, którymi należy posypać gotową zupę. Wypróbuj tradycyjną pomidorówkę w nowym wydaniu – na ostro, z mascarpone i kokosowymi chipsami.
2 | Opakowania | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
1 | Sztuka | ||
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
0.5 | Sztuki |
por
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
3 | Łyżki |
Masło klarowane
|
|
1 | Łyżka |
Pasta curry
|
|
0.5 | Łyżki |
kminek mielony
|
|
1 | Łyżka |
Curry w proszku
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
1 | Szczypta |
Sól himalajska
|
|
3 | Szklanki |
woda
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
50 | Gramów |
kokosowe chipsy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |