Pomidorowa na korpusie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pomidorowa na korpusie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699986856516.jpeg&w=3840&q=75)
Pomidorowa na porcji rosołowej jest smaczną i delikatną zupą, którą z chęcią zjedzą wszyscy domownicy.
0
0 / 0
Pomidorowa na porcji rosołowej jest smaczną i delikatną zupą, którą z chęcią zjedzą wszyscy domownicy.
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
2 szt. korpus drobiowy
2 szt. liść laurowy
1 szt. przecier pomidorowy łowicz
1 szt. kostka warzywna
1 łyżka przyprawa typu vegeta
0.50 szt. włoszczyzna
Przygotowanie
1
Korpusy z kurczaka umyć i przełożyć do garnka. Zalać wodą. Dodać kawałki włoszczyzny, zioła i przyprawy.
2
Gdy mięso będzie miękkie dodać przecier. Zagotować i zabielić mlekiem.