Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Niebanalna, pomarańczowa sałatka z podsmażonym indykiem w chilli. Do tego suszona, słodka żurawina, karmelizowane w syropie klonowym orzechy włoskie, chrupiąca rukola i przepyszny makaron Lubella mini kokardki. To pełne witamin i przepyszne danie, które sprawdzi się zarówno u dbających o dietę, a także jako cudowna przekąska podczas spotkań z przyjaciółmi. Sałatka przepięknie wygląda i jest szybka w przygotowaniu.
1 | Szklanka |
Makaron Lubella Mini kokardki
|
|
![]() |
|||
200 | Gramów |
Filet z indyka
|
|
2 | Sztuki |
pomarańcza
|
|
1 | Garść |
żurawina suszona
|
|
1 | Pęczek |
Rukola
|
|
10 | Sztuk |
orzechy włoskie
|
|
3 | Łyżki |
Syrop klonowy
|
|
3 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
3 | Sztuki |
Suszone pomidory w zalewie
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
płatki migdałowe
|
|
1 | Łyżka |
Sos słodkie chilli
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |